InSite-overzicht voor smartphones

Je kunt een overzicht ook op je telefoon of een tablet bekijken. Als je een overzicht in mobiele weergave bekijkt zie je maximaal vier velden.

Overzichten instellen:

Je kunt deze mogelijkheid gebruiken als je de site instelt voor mobiele weergave. Overzichten worden altijd getoond als lijstoverzicht. Hierbij staan de belangrijkste gegevens onder elkaar. Om de ruimte op de smartphone optimaal te benutten, gebruik je de instelling Volledige inhoud. Als het zoeken in het overzicht is ingeschakeld, is op de smartphone een zoekveld beschikbaar.

Meer informatie:

Direct naar

1. Overzichtspagina in InSite
  2. Overzicht raadplegen
  3. Overzicht toevoegen
  4. Overzicht uitbreiden met velden of filter
  5. Gebruiksmogelijkheden overzicht wijzigen
  6. Overzicht stylen met weergave sjabloon
  7. Overzicht toevoegen op basis van weergave sjabloon
  8. Overzicht voor mobiele weergave
  9. Zoekweergave InSite toevoegen