Cliënt Vpb toevoegen

Voor het invullen van een aangifte Vennootschapsbelasting voeg je een cliënt Vpb toe.

Cliënt Vpb toevoegen:

1. Ga naar: Fiscaal / Vennootschapsbelasting / Cliënt Vpb.
  2. Klik op: Nieuw.
  3. Selecteer een bestaande organisatie of maak een nieuwe aan.

Je kunt in de wizard ook machtigingen aanvinken voor SBA.

4. Klik op: Voltooien.

Als je voor autonummering hebt gekozen bij het aanmaken van de cliënt, krijg je de melding welk nummer aan de cliënt is gekoppeld.

Verstrekkingswijze (niet-)akkoordbrieven vastleggen:

Voor het verstrekken van de aanslagbrieven via de mail gebruiken we het zakelijke e-mailadres van de contactpersoon van de cliënt. Je legt de verstrekkingswijze als volgt vast bij een nieuwe cliënt Vpb:

1. Maak een nieuwe cliënt Vpb aan.
  2. Ga naar CRM / Organisatie/persoon / Contactpersoon. Maar een nieuwe een contactpersoon aan met e-mailadres bij de organisatie die bij de cliënt Vpb hoort.
  3. Ga naar Fiscaal / Vennootschapsbelasting / Cliënt Vpb. Open de eigenschappen van de cliënt Vpb en koppel de contactpersoon aan deze cliënt Vpb.
  4. Ga naar het tabblad Digitaal.
  5. Zet de verstrekkingswijze op Z.

Je kunt ook de import te gebruiken voor een nieuwe cliënt, hierbij is het wel mogelijk om een contactpersoon toe te voegen.

Direct naar

1. Cliënt Vpb Beheer
  2. Cliënt Vpb toevoegen
  3. Cliënt Vpb raadplegen
  4. Collectief wijzigen cliënt Vpb
  5. Cliënt Vpb verwijderen
  6. Cliënt Vpb InSite
  7. Cliënt Vpb blokkeren voor licentie
  8. Vennootschap
  9. Fiscale eenheid
  10. Kwalificatiebeschikking Dividendbelasting
  11. Stappenplan fiscale aangifte Vpb
  12. Soorten aangiftebiljetten Vpb