Aangifte LH/OB (Profit)

De workflow Aangifte LH/OB (Profit) is een ter-info workflow met betrekking tot de aangifte LH/OB. Als je de workflow wilt gebruiken, moet je een beoordelaar invullen bij de crediteur Belastingdienst. Daarnaast moet je in de workflow een gebruikersgroep koppelen bij de Beoordelen aangifte (taak), zodat de workflow bij de beoordelaar uit de gebruikersgroep terecht komt. De aangifte wordt niet geblokkeerd voor betaling en is dus direct betaalbaar via de crediteurenbetaling.

Je voegt de aangifte toe in Profit en controleert vervolgens de aangifte. Daarna maak je de aangifte definitief en dien je deze in bij de Belastingdienst. Omdat de aangifte definitief is, moet je de aangifte betalen. De controle voor betaling doe je voor het definitief maken van de aangifte.

Als de aangifte wordt afgekeurd via de workflow, dan herstel je dit in het volgende aangifte tijdvak.

Schema van de workflow

Op basis van onze ervaring adviseren wij onderstaand workflowschema.

Inrichting

Er worden geen statussen gebruikt.

Condities

Er worden geen taken conditioneel afgehandeld.

Waarom welke stappen?

Een eenvoudige flow die zorgt voor de goedkeuring van de aangifte.

De overzichtspagina Aangifte LH/OB (Profit) toont alle nog te beoordelen openstaande posten voor de Belastingdienst (niet via de overzichtspagina Inkoopfacturen in workflow). Voeg de pagina Aangifte LH/OB (Profit) toe aan InSite als je nog niet over deze pagina beschikt.

Wordt de workflow gestart vanuit een signaal?

De workflow wordt niet gestart vanuit een signaal.

Direct naar

Workflow inrichten in vogelvlucht

Eigen type dossieritem inrichten

Conditie toevoegen in workflow