Persoonsdocument (Profit)

De workflow persoonsdocument geeft de sollicitant de mogelijkheid om verschillende soorten persoonsdocumenten vast te kunnen leggen in OutSite.

Personeelszaken krijgt de workflow ter beoordeling en legt hiermee de ingestuurde persoonsdocument(en) vast in het dossier van de medewerker.

Let op:

Het is niet mogelijk om als medewerker een persoonsdocument te verwijderen via InSite.

Schema van de workflow

Op basis van onze ervaring adviseren wij onderstaand workflowschema.

Inrichting

Er worden verschillende statussen gebruikt binnen deze workflow: Status persoonsdocument. Denk aan afgekeurd, in behandeling en goedgekeurd. Zo ziet de behandelaar direct waar in de flow de taak zich bevindt.

Condities

Er worden geen taken conditioneel afgehandeld.

Speciale acties

Er zijn drie speciale acties: Opnieuw insturen persoonsdocument, Registreren persoonsdocument en Afkeuren persoonsdocument. Door deze acties worden de gegevens wel of niet verwerkt in Profit.

Waarom welke stappen?

Beoordelen

Controleer de ingevulde gegevens goed. Ben je het niet eens met de mutatie? Keur deze dan af inclusief een goede onderbouwing. De Instuurder krijgt de taak terug ter beoordeling.

  • De speciale actie ‘Goedkeuren persoonsdocument ‘ registreert het persoonsdocument. Is de (vervangend) leidinggevende het niet eens met deze registratie, dan kan men kiezen voor de speciale actie ‘Afkeuren persoonsdocument. De workflow gaat terug naar de sollicitant en/of medewerker om het persoonsdocument aan te passen.

Goedkeuren persoonsdocument

Het persoonsdocument is goedgekeurd en wordt na het registreren vastgelegd in het dossier.

  • Je klikt hier op de speciale actie ‘Goedkeuren persoonsdocument’.

Aanpassen

De mutatie is niet akkoord. In de reactie(s) is terug te lezen waarom. Na aanpassing gaat de mutatie opnieuw het beoordeelproces in.

  • Je kiest hier na aanpassing voor de speciale actie ‘Opnieuw insturen persoonsdocument’. De workflow gaat weer terug naar de taak ‘Beoordelen’.

Direct naar

Workflow inrichten in vogelvlucht

Eigen type dossieritem inrichten

Conditie toevoegen in workflow