Flex, Loonschaalperiode (Profit)

Met deze workflow ben je in staat om de wijzigingen in een loonschaal te laten accorderen door de leidinggevende van de instuurder.

Schema van de workflow

Op basis van onze ervaring adviseren wij onderstaand workflowschema.

Inrichting

Er worden geen statussen gebruikt binnen deze workflow. Er worden geen kenmerken gebruikt. Zodra de workflow is gestart krijgt deze de status Leeg.

Condities

Er worden condities gebruikt. Als de kandidaat nog geen portal gebruiker is wordt de actie om deze aan te maken zichtbaar.

Speciale acties

Er zijn drie speciale acties: Afkeuren loonschalen, Registreren loonschalen en Opnieuw insturen loonschalen.

Waarom welke stappen?

Doordat er een wijziging in de loonschaal wordt gemaakt, wordt deze ter goedkeuring aan de leiddinggevende aangeboden.

Wordt de workflow gestart vanuit een signaal?

Geen.

Direct naar

Workflow inrichten in vogelvlucht

Eigen type dossieritem inrichten

Conditie toevoegen in workflow