Er is een fout opgetreden bij het communicatieprofiel 'Rabo boekhoudkoppeling (API-koppeling)'. Error executing bankservice request. NotFound Not Found

Oorzaak

Deze melding krijg je doordat niet alle bankrekeningen die gekoppeld moeten worden zijn aangevinkt.

Oplossing

Je lost deze melding op door in de foutmelding op zoek te gaan naar de bankrekening die niet juist is gekoppeld. Dit is het bankrekeningnummer welke je vindt achter de URL; https://bis.afasonline.com/api/rabobank/accounts/

Je lost deze melding op door opnieuw de bankkoppeling te activeren en hierbij de gewenste rekening(en) aan te vinken. Zie de stappen in het artikel Stappenplan: Overstappen huidige naar nieuwe Rabobankkoppeling (API-koppeling voor eigen bankrekening). Als een rekening niet meer meegenomen moet worden in de bankkoppeling kan je de rekening via Algemeen / Communicatieservice / Communicatieprofiel, communicatieprofiel Rabo Boekhoudkoppeling (API-koppeling), op het tabblad Bankrekening blokkeren.