Doorlopende Becon-machtiging autoriseren

Voordat je Becon-machtigingen kunt aanvragen en intrekken moet je hiervoor geautoriseerd zijn.

Becon-machtigingen autoriseren:

1. Ga naar: Algemeen / Beheer / Autorisatie tool.
  2. Ga naar het tabblad: Onderhoud groepen.
  3. Selecteer de te autoriseren groep.

Je kunt ook één gebruiker autoriseren via het tabblad Onderhoud gebruikers.

4. Ga naar het tabblad: Menu.
  5. Open op dit tabblad de menu-items: Algemeen / Fiscaal / Algemeen.
  6. Vink de menukeuze Becon aan of uit.
  7. Ga naar het tabblad: Autorisatie.
  8. Open hier: Fiscaal / Algemeen / Becon / Acties.
  9. Selecteer de actie die je wilt autoriseren en maak rechtsonderin een keuze voor het toegangsrecht Geblokkeerd of Toegestaan.

Autoriseer nu het tabblad Machtigingen bij het onderdeel Fiscaal / Algemeen / Becon / Tabbladen als je gebruikers wilt autoriseren om Becon-machtigingen te raadplegen. Dit doe je op dezelfde manier:

10. Blijf bovenin de Autorisatietool op het tabblad: Autorisatie.
  11. Open hier: Fiscaal / Algemeen / Becon / Tabbladen.
  12. Selecteer het tabblad Machtigingen en maak rechts een keuze voor het toegangsrecht Geen toegang, Alleen bekijkenof Onderhouden.

13. Sluit de Autorisatie tool.
  14. Klik op Ja bij de melding..

De omgeving opent automatisch opnieuw, met de nieuwe instellingen.

Direct naar

1. Doorlopende Becon-machtiging inrichten
  2. Becon-machtiging aanvragen
  3. Machtigingsaanvragen voor de Becon genereren en versturen
  4. Becon-machtigingscode registreren in Profit
  5. Activering genereren en versturen
  6. Ophalen en inlezen SBU
  7. Uitstel beoordelen