Vrijgeven middeling IB/PVV

De middeling wordt gevuld vanuit de fiscale kaart, die gevuld wordt vanuit de aangifte en de aanslagen. Je kunt in de fiscale kaart aangeven of de aanslag definitief is. Op het moment dat een aanslag definitief is, is dat jaar niet meer te wijzigen in de middeling. Door het veld Aanslag IB/PVV definitief uit te vinken in de fiscale kaart kan een wijziging of een handmatige berekening plaatsvinden. Na het sluiten en opnieuw openen zijn de handmatig ingevoerde waarden verdwenen, omdat de gegevens uit de fiscale kaart gehaald worden.

Als je hebt aangegeven dat de aanslag definitief en akkoord is kan je de fiscale kaart niet meer bijwerken. Wil je dit toch kunnen doen? Zet de vinkjes dan uit.

Vrijgeven middeling:

Let op:

Het komt voor dat je de cockpit niet altijd rechtstreeks kunt openen in een browser. Je krijgt een melding dat je je eigen browser moet gebruiken. Je klikt achter de URL op Kopiëren en plakt deze adresregel in je eigen browser. Nu open je de cockpit.

Als je het PCC lokaal hebt geïnstalleerd, dan wordt de stap Kopieer URL overgeslagen en wordt de cockpit lokaal direct geopend.

Fiscaal InSite

PCC inrichten en installeren

1. Klik op: Fiscale kaart.
  2. Vink Aanslag IB/PVV definitief uit.
  3. Klik op Ja bij de melding.
  4. Klik op: Sluiten.
  5. Klik op: Middeling IB/PVV om de gewenste wijzigingen in te vullen.

Direct naar

1. Middeling IB/PVV
  2. Vastleggen middeling IB/PVV
  3. Verzoek middeling IB/PVV versturen
  4. Vrijgeven middeling IB/PVV
  5. Signaal 'Cliënt heeft recht op middeling' inrichten