Overnemen C/F-gegevens Vpb

Tijdens het uitwerken van een aangifte in Vpb voor een (dochter)onderneming kunnen de C/F-gegevens overgenomen worden van een andere cliënt die een aangifte heeft in de huidige periode. Je kunt de gegevens alleen overnemen als de commercieel fiscale gegevens normaal worden uitgewerkt.

Overnemen gegevens van andere cliënt:

1. Open Fiscaal InSite.
  2. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  3. Klik op: Vpb.
  4. Open de cockpit van een cliënt Vpb.

Let op:

Als je met Accountancy Lite werkt, open je de cockpit in Profit: Fiscaal / Vennootschapsbelasting / Cliënt Vpb. Je selecteert de cliënt en klikt op de actie Cockpit.

5. Klik op: Vpb 20XX.
  6. Klik op: Aanpassen.
  7. Klik op: Overnemen gegevens.
  8. Selecteer je de vennootschap waarvan je de gegevens overneemt.

Alle in deze periode ingevulde gegevens voor deze vennootschap worden verwijderd. Het is na het uitvoeren van deze functie dus niet meer mogelijk de ingevulde gegevens terug te halen!

Alleen de cliënten met hetzelfde scenario kunnen worden overgenomen.

9. Selecteer de cliënt waarvan je de gegevens over wilt nemen. De belastingverwerkingswijze moet in de over te nemen gegevens hetzelfde zijn als bij de cliënt waarvoor je de gegevens wilt overnemen.
  10. Selecteer nu de moeder- of dochtervennootschappen om de gegevens van over te nemen.

Direct naar

1. Invullen commerciële balans/resultatenrekening Vpb