Medewerker verzameldeclaratie

Met deze muterende workflow ben je in staat om als medewerker zelf je gemaakte kosten te declareren in een verzameldeclaratie.

Schema van de workflow

Op basis van onze ervaring adviseren wij onderstaand workflowschema.

Inrichting

Er worden geen statussen gebruikt.

Condities

Er worden geen condities gebruikt.

Speciale acties

Er zijn drie speciale acties: Opnieuw insturen verzameldeclaratie, Registreren verzameldeclaratie en Afkeuren verzameldeclaratie. Door deze acties worden de gegevens wel of niet verwerkt in Profit.

Waarom welke stappen?

De workflow komt langs de leidinggevende van de medewerker, die de beoordeling van de declaratie doet. De leidinggevende kan de declaratie goed- of afkeuren. Bij een afgekeurde declaratie kan de medewerker de declaratie aanpassen en dan opnieuw insturen.

Wordt de workflow gestart vanuit een signaal?

Geen.

Profielen

Je gebruikt profielen om voorkeurwaarden vast te leggen voor dossieritems in InSite en/of OutSite. Per type dossieritem kun je verschillende profielen toevoegen, zodat je de gebruiker kunt 'sturen' bij het aanmaken van een dossieritem in InSite of OutSite. In de template zijn de volgende profielen ingericht:

Let op:

Je moet ook de profielen van de enkelvoudige declaratie vastleggen. Deze gebruik je in de profielen van de verzameldeclaratie.

Beoordelen verzameldeclaratie

Aanmaken verzameldeclaratie

Attenties

Beoordelen attenties, Beoordelen dienstreizen, Beoordelen diner- en lunchkosten en Beoordelen vlucht- en hotelkosten

Voor alle beordelingsprofielen geldt dezelfde inrichting en context.

Dienstreizen

Diner- en lunchkosten

Vlucht- en hotelkosten

Direct naar

Workflow inrichten in vogelvlucht

Type dossieritem

Conditie toevoegen in workflow

Process

Medewerker Dossier

Work area

HRM