Loonmutatie

Aan het type dossieritem Loonmuatie zijn vier muterende workflows gekoppeld. Met deze muterende workflows ben je in staat om als medewerker zelf vaste en variabele loonmutaties vast te leggen. Op deze pagina wordt ook de inrichting van de diverse profielen beschreven.

Schema van de workflow Loonmutatie

Op basis van onze ervaring adviseren wij onderstaand workflowschema.

Schema van de workflow PV

Schema van de workflow Toekennen bonus

Schema van de workflow Keuzebudget

Inrichting

Er worden geen statussen gebruikt.

Condities

Er worden geen condities gebruikt.

Speciale acties

Er zijn drie speciale acties: Opnieuw insturen loonmutatie, Registreren loonmutatie en Afkeuren loonmutatie. Door deze acties worden de gegevens wel of niet verwerkt in Profit.

Waarom welke stappen?

De workflow Loonmutatie komt langs de leidinggevende van de medewerker, die de beoordeling van de loonmutatie doet. De leidinggevende kan de loonmutatie goed- of afkeuren. Bij een afgekeurde loonmutatie kan de medewerker de loonmutatie aanpassen en dan opnieuw insturen.

De workflow PV komt langs de leidinggevende van de medewerker, die de beoordeling van de loonmutatie doet. De leidinggevende kan de loonmutatie goedkeuren.

De workflow Toekennen bonus komt langs de leidinggevende van de medewerker, die de beoordeling van de loonmutatie doet. De leidinggevende kan de loonmutatie goed- of afkeuren. Bij een afgekeurde loonmutatie kan de medewerker de loonmutatie aanpassen en dan opnieuw insturen.

De workflow Keuzebudget komt langs de leidinggevende van de medewerker, die de beoordeling van de loonmutatie doet. De leidinggevende kan de loonmutatie goed- of afkeuren. Bij een afgekeurde loonmutatie kan de medewerker de loonmutatie aanpassen en dan opnieuw insturen.

Wordt de workflow gestart vanuit een signaal?

Geen.

Profielen

Je gebruikt profielen om voorkeurwaarden vast te leggen voor dossieritems in InSite en/of OutSite. Per type dossieritem kun je verschillende profielen toevoegen, zodat je de gebruiker kunt 'sturen' bij het aanmaken van een dossieritem in InSite of OutSite. In de template leveren we de volgende ingerichte profielen mee. Bij een aantal profielen is het mogelijk om restricties op te geven, waardoor je bijvoorbeeld maar één keer per jaar de mutatie mag insturen.

• Beoordelen loonmutatie
  • Aanmaken Loonmutatie
  • Beoordelen onbetaald verlof
  • Onbetaald verlof opnemen
  • Personeelsvereniging
  • Toekennen bonus

Direct naar

Workflow inrichten in vogelvlucht

Eigen type dossieritem inrichten

Conditie toevoegen in workflow