Medewerker Indienst OutSite

Met deze muterende workflow ben je in staat om als manager in OutSite een medewerker indienst te melden. Deze workflow is voor Payroll Cloud. Op deze pagina beschrijven we ook de inrichting van de profielen.

Schema van de workflow

Op basis van onze ervaring adviseren wij onderstaand workflowschema.

Inrichting

Er worden geen statussen gebruikt.

Condities

Er worden geen condities gebruikt.

Speciale acties

Er zijn vier speciale acties: Opnieuw insturen indienst, Registreren medewerker indienst, Afkeuren medewerker indienst en Bijlage(n) ondertekenen. Door deze acties worden de gegevens wel of niet verwerkt in Profit.

Waarom welke stappen?

De workflow komt langs de Accountant van de klant die de beoordeling van de indienst melding doet. De accountant kan de indienstmelding goed- of afkeuren. Bij een afgekeurde indienst melding kan de instuurder de aanvraag aanpassen en dan opnieuw insturen. Bij Goedkeuren kan de Accountant direct het contract verwerken.

Wordt de workflow gestart vanuit een signaal?

Geen.

Profielen

Je gebruikt profielen om voorkeurwaarden vast te leggen voor dossieritems in InSite en/of OutSite. Per type dossieritem kun je verschillende profielen toevoegen, zodat je de gebruiker kunt 'sturen' bij het aanmaken van een dossieritem in OutSite. In de template leveren we de volgende ingerichte profielen mee.

  • Beoordelen indienst OutSite
  • Indienst: Fulltimer OutSite
  • Indienst: Oproepkracht OutSite

Direct naar

Workflow inrichten in vogelvlucht

Eigen type dossieritem inrichten

Conditie toevoegen in workflow