Beoordelen aflopend contract

Met deze muterende workflow ben je in staat om als manager in InSite een aflopend contract te beoordelen. Deze workflow is voor Payroll Cloud.

Schema van de workflow

Op basis van onze ervaring adviseren wij onderstaand workflowschema.

Condities

Er worden geen condities gebruikt.

Speciale acties

De Profit-actie Afhandelen workflow is bedoeld om de workflow af te handelen als vanuit de workflow Beoordelen aflopend contract een nieuw dossieritem wordt aangemaakt. Er wordt een nieuw dossieritem aangemaakt als de gebruiker via de geprogrammeerde acties Contract verlengen of Uit dienst melden op de knop Aanmaken klikt. Het werkt dus niet als je buiten deze workflow om een nieuw contract hebt aangemaakt via Profit of InSite.

Waarom welke stappen?

De workflow komt langs de Manager en de Leidinggevende en vervangers van de medewerker waarvan het contract afloopt. Ze kunnen het contract verlengen, dienstverband afsluiten, de medewerker uit dienst melden of de beoordeling delegeren aan een collega.

Wordt de workflow gestart vanuit een signaal?

Je beschikt standaard over het signaal Medewerker/Contract: einde contract met workflow (Profit). Dit signaal start de workflow Beoordelen aflopend contract. Dit gebeurt alleen als er nog geen lopende workflow Beoordelen aflopend contract (Profit) is.

Let op:

Wanneer je kiest voor de actie 'Delegeren' dan wordt het dossieritem niet automatisch afgehandeld. De workflow kan vervolgens alleen afgesloten worden door het dossieritem te verwijderen. Wanneer je kiest voor de speciale actie 'Overdragen' dan wordt de workflow wel automatisch afgehandeld.

Direct naar

Workflow inrichten in vogelvlucht

Eigen type dossieritem inrichten

Conditie toevoegen in workflow