Vrijwilliger dossier

Aan het type dossieritem Vrijwilliger dossier zijn acht workflows gekoppeld. Met deze workflows ben je in staat om werkzaamheden omtrent de vrijwilliger te behandelen.

Schema van de workflow Vrijwilliger aanmelding via InSite

Op basis van onze ervaring adviseren wij onderstaand workflowschema.

Schema van de workflow Vrijwilliger aanmelding via portal

Op basis van onze ervaring adviseren wij onderstaand workflowschema.

Schema van de workflow Vrijwilliger Donatie

Op basis van onze ervaring adviseren wij onderstaand workflowschema.

Schema van de workflow Vrijwilliger Declaratie

Op basis van onze ervaring adviseren wij onderstaand workflowschema.

Schema van de workflow Declaratie VOG

Op basis van onze ervaring adviseren wij onderstaand workflowschema.

Schema van de workflow Klacht

Op basis van onze ervaring adviseren wij onderstaand workflowschema.

Schema van de workflow Vraag

Op basis van onze ervaring adviseren wij onderstaand workflowschema.

Schema van de workflow Opzeggen

Op basis van onze ervaring adviseren wij onderstaand workflowschema.

Inrichting

Er wordt gewerkt met de statussen: vrijwilligerscoördinator, vrijwilliger,debiteurbeheer, abonnementenadministratie, crediteurenbeheer, verantwoordelijke, afgehandeld.

Condities

Er worden geen condities gebruikt.

Speciale acties

Er zijn geen speciale acties te gebruiken.

Waarom welke stappen?

Alle workflows lopen langs de vrijwilligerscoördinator om te beoordelen.

Wordt de workflow gestart vanuit een signaal?

Geen.

Bij de inrichting van de Site is er gebruik gemaakt van een Invulformulier. (als voorbeeld de instellingen van de donatie)

Direct naar

Workflow inrichten in vogelvlucht

Eigen type dossieritem inrichten

Conditie toevoegen in workflow