thumb_up
thumb_down
link
Copy link
Copied
insert_emoticon
lmatfy
Copied

Project workflow

Met deze workflow kun je projecten laten beoordelen. Na akkoord kan de workflow afgehandeld worden en wordt het project aangemaakt.

Het gaat om type dossieritem -135 Project (Profit).

Schema van de workflow

Op basis van onze ervaring adviseren wij onderstaand workflowschema.

Inrichting

Er worden drie statussen gebruikt: Beoordelen Goedgekeurd en Afgekeurd. Er worden geen kenmerken gebruikt. Zodra de workflow is gestart krijgt deze de status In behandeling. Het is mogelijk om de status van de forecast te updaten vanuit een workflow actie door een waarde toe te kennen.

Condities

Er worden geen taken conditioneel afgehandeld..

Speciale acties

Er zijn drie speciale acties: Afkeuren project, Goedkeuren project en Opnieuw insturen project. Bij het afkeuren wordt het project afgekeurd en de workflow komt terug bij de verantwoordelijk of de vervanger verantwoordelijke en deze moet het project aanpassen. Door deze actie kan je een aangepast project opnieuw insturen zodat de projectverantwoordelijke deze kan beoordelen. Het afkeuren wordt met deze actie ongedaan gemaakt.

Waarom welke stappen?

De workflow project komt langs de verantwoordelijke of huidige vervanger verantwoordelijke, die de beoordeling van de projecten doet. Deze verantwoordelijke kan het project goed- of afkeuren. Bij een afgekeurd project komt de workflow terug bij de verantwoordelijke of vervanger verantwoordelijke en kan deze opnieuw insturen of laten vervallen. Je kunt ook iemand verantwoordelijk maken voor het beoordelen van het project.

Wordt de workflow gestart vanuit een signaal?

Nee

Direct naar

Workflow inrichten in vogelvlucht

Type dossieritem

Conditie toevoegen in workflow

Process

Project Dossier

Work area

Projecten