Beoordelen feestdaguren

Kandidaten met een actieve uitzendovereenkomst (plaatsingovereenkomst) hebben recht op loondoorbetaling op de algemene landelijke erkende feestdagen zoals Nieuwjaarsdag en Eerste kerstdag. De workflow vertegenwoordigt het proces die een voorstel feestdaguren doet, die vervolgens eenvoudig gecontroleerd en aangepast kan worden om hierna automatisch een feestdagurendeclaratie te kunnen genereren. De workflow maakt gebruikt van de standaard profielen Beoordelen feestdaguren met plaatsing en Beoordelen feestdaguren zonder plaatsing.

Schema van de workflow

Op basis van onze ervaring adviseren wij onderstaand workflowschema.

Inrichting

Aan de standaard workflow is de mutatietabel Status feestdaguren workflowstatus gekoppeld. De workflow manager van de omgeving wordt als standaard gekozen. Er wordt gecontroleerd of de werksoort Feestdaguren voorkomt binnen de itemssets van de klantovereenkomsten. Dit is de minimale eis voor het genereren van een declaratie. Er wordt geen waarde toegekend aan een veld en er wordt geen bericht gestuurd bij het starten van de flow of het bereiken van een taak.

Condities

Werkt alleen onder de conditie FLEX.

Speciale acties

Met de speciale acties van de standaard workflow is het mogelijk om automatisch een aantal handelingen uit te voeren die het proces van de flow verder brengt. Denk daarbij aan aanpassen van een status of het maken van een nieuw gegeven uit de bron.

  • Speciale actie: Registeren feestdaguren vanuit Profit

    Met deze actie wordt de workflowtaak Beoordelen feestdaguren afgehandeld, zonder tussenkomst van de Relatiebeheerder. De taak die openstaat bij de Relatiebeheerder om de feestdaguren te beoordeeld en/of aan te passen wordt daarmee verwijderd uit zijn/haar takenlijst.Waarom welke stappen?

Waarom welke stappen?

Het proces is kort maar krachtig. De backoffice PR-705 Declaratieverloning start de workflow Beoordelen feestdaguren in Profit. De Relatiebeheerder (bestemming: Verantwoordelijke in de workflow) beoordeelt en past de voorgestelde feestdaguren aan waar nodig. Met de enige te kiezen actie Declaraties aanmaken wordt de workflow afgehandeld. De backoffice verwerkt en betaalt de declaraties vervolgens uit en kan dus ingrijpen tijdens dit proces als de deadline nadert van de uit te betalen declaraties.

Wordt de workflow gestart vanuit een signaal?

Nee.

Zie ook

Declaraties voor feestdagen genereren van feestdaguren (Flex)

Direct naar

Workflow inrichten in vogelvlucht

Eigen type dossieritem inrichten

Conditie toevoegen in workflow