Logging bij het wijzigen van een workflow

Logging van wijzigingen in een workflow (doorgevoerd in de workflow editor). Ook het aanmaken of verwijderen van een workflow wordt gelogd.

De wijzigingen worden gelogd bij het publiceren van de workflow.

Je kunt dubbelklikken op de mutatieregel en de details opvragen. Hier zie je nieuwe, aangepaste en verwijderde taken en acties in de workflow. De inhoud van de mutatie wordt niet getoond. Als een taak bijvoorbeeld een nieuwe bestemming heeft gekregen, zie je in de logging om welke taak het gaat. De oude en nieuwe bestemming worden niet getoond.

Logboek raadplegen:

Dit kan op twee manieren:

1. Per workflow

Ga naar CRM / Dossier / Inrichting / Type dossieritem en open het type dossieritem.

Ga naar het tabblad Workflows.

Selecteer de workflow waarvan je het logboek wilt zien en klik op Acties / Mutaties.

2. Voor alle typen dossieritem

Via CRM / Dossier / Inrichting / Workflowmutatie logboek (vergeet niet deze functie te autoriseren).

Direct naar

1. Workflow
  2. Geen ervaring? Begin met Workflow inrichten in vogelvlucht!
  3. Sturing van workflows
  4. Workflow bouwen
  5. Workflow onderhouden
  6. Logging publiceren workflow