AI in de workflow (Jonas)

In dit artikel is gave nieuwe functionaliteit verwerkt die gefaseerd wordt uitgeleverd in de weken na de release van Profit 4. De functionaliteit is nog niet direct beschikbaar na de release van Profit 4.

AI bij AFAS staat bekend onder de verzamelnaam Jonas.

In de dossieritems kun je genieten van de volgende twee AI-integraties:

• AI in reacties

Elke gebruiker die een reactie kan toevoegen bij een dossieritem, kan zelf een AI-opdracht geven. Op de achtergrond wordt je opdracht (prompt) via AI geanalyseerd en het antwoord wordt teruggestuurd. Hierdoor schrijf je sneller en makkelijker een reactie bij een workflow. Denk hierbij aan het maken van een samenvatting, een vertaling, etc.

• Geautomatiseerde AI-teksten in de workflow

In een workflow kan Jonas automatisch een AI-opdracht voor je uitvoeren. Op de achtergrond wordt je opdracht (prompt) via AI geanalyseerd en je krijgt een antwoord om jou als gebruiker van de workflow te ondersteunen bij het het nemen van beslissingen. Een gebruiker van de workflow ziet de AI-teksten automatisch op het juiste moment verschijnen (namelijk na een specifieke taak of actie).

Deze AI-integraties zijn beschikbaar in InSite en OutSite, niet in de Pocket app.

Kosten en fair use policy

Voor het gebruik van de AI-functionaliteit worden geen kosten in rekening gebracht, wel is een 'fair use policy' van toepassing. Bij het activeren van de functionaliteit zie je hierover een samenvatting. De Service Level Agreement (SLA) op de AFAS Klantportal zal hiervoor worden aangepast.

Inhoud

Werkwijze

Zie ook

Direct naar

1. Workflow
  2. Geen ervaring? Begin met Workflow inrichten in vogelvlucht!
  3. Sturing van workflows
  4. Workflow bouwen
  5. AI in de workflow met Jonas
  6. Workflow onderhouden
  7. Delegatiemodel
  8. Logging publiceren workflow