Signaal markeren als gelezen in InSite

InSite attendeer je met signalen op belangrijke gebeurtenissen, zoals een jubileum, het aflopen van een tijdelijk dienstverband, het overschrijden van een betalingstermijn of het scoren van een grote order.

Elke gebruiker ziet zijn signalen in Mijn InSite: dit zijn de signalen waarop hij actie moet ondernemen. Als de gebruiker actie heeft ondernomen of kennis heeft genomen van het signaal, handelt hij dit af. Hierdoor wordt het signaal niet meer in InSite getoond.

De signalen worden gegenereerd voor specifieke ontvangers, hierdoor kunnen jouw signalen afwijken van de signalen van je collega's.

Signalen afhandelen via InSite:

1. Open InSite.
  2. Ga naar: Start.
  3. Ga naar het tabblad: Mijn signalen.

4. Klik op: een signaal.

Je krijgt nu de vraag of je het signaal wilt markeren als gelezen.

5. Klik op: Ja.

Direct naar

1. Signalen in InSite
  2. InSite inrichten voor signalen
  3. Signalen inrichten
  4. Signaal markeren als gelezen