Volgorde van looncomponenten aanpassen

Je kunt de volgorde van looncomponenten aanpassen. Hiermee kun je de volgorde van de looncomponenten op de loonstrook beïnvloeden.

Volgorde van de looncomponenten aanpassen:

1. Ga naar: HRM / Organisatie / Cao.
  2. Open de eigenschappen van de cao.
  3. Ga naar het tabblad: Looncomponent.
  4. Klik op de actie: Volgorde aanpassen.

Je ziet de looncomponenten in volgorde van het tonen op de loonstrook.

5. Selecteer de looncomponent die je wilt verplaatsen.
  6. Klik op: de gewenste knop om de looncomponent naar boven of beneden te verplaatsen.

Je kunt de volgorde van alle looncomponent correct instellen.

7. Klik op: Voltooien.

Direct naar

1. Loonstroken inrichten
  2. E-mailen of InSite inrichten
  3. Looninrichting wijzigen voor loonstrook
  4. AFAS logo verplaatsen op loonstrook
  5. Looninrichting Pensioen wijzigen voor Digitale jaaropgave
  6. Voorkeursinstellingen loonstroken
  7. Taal van loonstrook inrichten
  8. Volgorde van looncomponenten op de loonstrook aanpassen
  9. Aantal en Basis op de loonstrook