Document toevoegen gebaseerd op [Dossier Organisatie/persoon] Organisaties/personen

Als je een document toevoegt gebaseerd op een gegevensverzameling die kijkt naar de tabel met gegevens van organisaties en personen, selecteer je bij het insturen van een dossieritem geen contactpersoon.

Je kunt bij dit document geen t.a.v.-regel genereren op basis van de contactpersoon die je selecteert in de wizard bij het insturen van een dossieritem.

De tav-regel is leeg als:

Voorbeeld:

In onderstaand voorbeeld is het organisatienummer en de naam van de organisatie opgenomen. Ook is een contactpersoon geselecteerd. Op de brief wordt de waarde van het veld contactpersoon niet gevuld en ook niet afgedrukt.

Crm_Document obv perorg (10)

Crm_Document obv perorg (20)

De tav-regel is gevuld als:

Als je geen contactpersoon selecteert in de wizard selecteert staan de gegevens van de geselecteerde organisatie en/of persoon wel in de brief.

Voorbeeld:

In onderstaand voorbeeld is het organisatienummer en de naam van de organisatie opgenomen. Er is geen contactpersoon geselecteerd. Op de brief worden de gegevens van de geselecteerde organisatie/persoon afgedrukt:

Crm_Document toevoegen obv perorg (30)

Crm_Document toevoegen obv perorg (40)

Wel contactpersoon gegevens in de tav-regel:

Je stuurt een brief meestal naar een afdeling of een contactpersoon van een organisatie. Op basis van de gegevensverzamelingen die kijken naar de gegevens van organisaties en personen beschik je niet over contactpersoongegevens. Wel kun je de volgende t.a.v. gegevens gebruiken:

• Contactpersoon factuur of andere contactpersonen van het tabblad Digitaal in de eigenschappen van de inkoop- en verkooprelatie.

Je kunt de velden in het document ophalen via de volgende stappen:

1. Klik in de geopende brief op Gegevensverzameling.
  2. Selecteer de gegevensverzameling.
  3. Klik op: Wijzigen.

Crm_Document toevoegen opv perorg (50)

4. Ga naar: Organisatie/persoon / Koppeling / Verkooprelatie of Inkooprelatie / Facturering / Contactpersoon factuur / Correspondentie / veld T.a.v. regel.
  5. Voeg dit veld toe aan de gegevensverzameling.

Voorbeeld:

Als je de contactpersoon niet selecteert in de wizard bij het insturen van het dossieritem en de bovenstaande gegevens toevoegt, worden de gegevens op de brief getoond:

Crm_Document toevoegen obv perorg (60)

Crm_Document toevoegen obv perorg (70)