Regels sorteren in het boekingsvenster

Je kunt regels sorteren op een of meer velden. Sorteren is niet mogelijk in alle boekingslay-outs: als een boekingslay-out een voorgedefinieerde sortering heeft, kun je deze niet wijzigen.

Regels sorteren met een sneltoets:

1. Ga naar: de kolom die je wilt sorteren.
  2. Druk op: Shift+Ctrl+S.

Regels sorteren met de muis:

1. Dubbelklik op de kolomkop van de kolom waarop je wilt sorteren.

Het driehoekje in de kolomkop toont de sortering.

Dat_Regels sorteren in het boekingsvenster - 1kolom

2. Dubbelklik nog een keer op de kolomknop om de sortering om te draaien.

Regels sorteren via het snelkeuzemenu:

1. Klik met de rechtermuisknop op de kolomkop en maak je keuze.
  2. Klik op het pijltje rechts in de kolomkop en maak je keuze.

Dat_Regels sorteren in het boekingsvenster - Menu

Sorteren op meerdere kolommen:

1. Dubbelklik op een kolom voor de hoofdsortering.
  2. Houd de Ctrl-toets ingedrukt terwijl je dubbelklikt op de tweede, derde en volgende kolommen voor extra sorteringen (zie aantal driehoekjes).

Dat_Regels sorteren in het boekingsvenster - Meer regels