Week accorderen salarisverwerkingsplan - declaratieverloning (FLEX)

Bij declaratieverloning verwerk je de declaraties per week. Het tijdvak wordt alleen aangegeven door het salarisverwerkingsplan. Aan het einde van de week sluit je de periode af bij het salarisverwerkingsplan. Hiermee hoog je de week op en kunnen de uren van de volgende week geboekt worden.

Het afsluiten van de week doe je door de week te accorderen in het salarisverwerkingsplan. Hiermee wordt ook:

• de loonjournaalpost gejournaliseerd naar Financieel.
  • de loonstrook in het dossier van de medewerker gezet.
  • iedere vierde week een aangifteregel voor de loonheffing gemaakt.

Periode afsluiten/Voorlopig verwerkte regel accorderen:

1. Ga naar: HRM / Payroll / Salarisverwerkingscockpit.
  2. Selecteer de regel met de status Voorlopig verwerkt van de juiste werkgever.
  3. Klik op de actie: Accorderen.