Weergave aanpassen met erfbelasting

In Profit beschik je niet standaard over een weergave met gegevens voor de erfbelasting. Je beschikt wel over de gegevensverzameling Erfbelasting, zodat je zelf een nieuwe weergave kunt maken of een bestaande weergave kunt aanpassen. De gegevensverzameling bevat gegevens van de overledene en niet van de erfgenaam. Dit is omdat je meerdere erfgenamen kunt toevoegen aan de aangifte.

Erfbelasting toevoegen aan weergave:

1. Open Profit Fiscaal.
  2. Ga naar: Fiscaal / Inkomstenbelasting / CliĆ«nt IB.
  3. Voeg een weergave toe:
    1. Klik op de naam van de huidige weergave en klik dan op Beheer weergaven.

2. Klik op: Nieuw.
  4. Selecteer Bestaande weergave.
  5. Selecteer bijvoorbeeld de weergave IB (jaargegevens).
  6. Klik op: Volgende.
  7. Vul de omschrijving in.
  8. Klik op: Volgende.
  9. Schakel Alle beschikbare koppelingen weergeven in.

10. Open de gegevensverzameling 20xx Erfbelasting.
  11. Pas de weergave naar je eigen wensen aan.
  12. Klik op: Volgende.
  13. Je kunt nu eventueel een filter toevoegen.
  14. Klik op: Voltooien.

Direct naar

1. Fiscaal