Fiscaal

Wil je als fiscalist graag de hele dag aangiften opstellen, of wil je vooral de cliënten adviseren en persoonlijke aandacht geven? Ieder fiscalist kan een aangifte opstellen, daarin komt je kracht dus niet tot uitdrukking. Het is jouw persoonlijke advies dat je kwaliteit laat zien. Hiervoor heb je alleen tijd als het doen van de aangifte snel en efficiënt kan! Profit Fiscaal is efficiënt en gemakkelijk in gebruik. Dat betekent tijdswinst!

Voordelen:

Beschrijving

Voor zowel IB als Vpb en OB kun je alle biljetsoorten uitwerken. Met behulp van een speciale workflow (die standaard wordt meegeleverd) beheers je het hele proces van de aangifte. Je kunt de verschillende medewerkers die aan de aangiften werken elk voor hun eigen taken verantwoordelijk maken. Op basis van deze workflow(taken) is precies te zien hoe het staat met de aangiften, aanslagen, bezwaarschriften, akkoorddocumenten, etc.

Daarnaast heeft Profit een directe koppeling met de Belastingdienst voor de elektronische uitwisseling van gegevens voor de uitstelregeling. Een van de krachtigste onderdelen is het automatisch beoordelen van de SBA's. Naast het vergelijken van de SBA's maakt Profit automatische akkoordbrieven, niet-akkoordbrieven en bezwaarschriften die je direct kunt versturen.

Voorbereiding

Werkwijze

Als je op een afbeelding klikt open je de gekoppelde helppagina.

Zie ook