Gebruik van de QR-code van AFAS Link

Je hebt vanaf een PC geklikt op de link van de QR- of de activatiecode. De QR-code en de activatiecode bevatten beide een link naar de AFAS Link app, deze link is alleen goed te gebruiken vanaf een telefoon. Open de e-mail op je telefoon en druk op de QR- of activatiecode. Je kunt ook met de camera-app op je telefoon de QR-code scannen en daarna de activatiecode overtypen.

Direct naar

1. AFAS Pocket
  2. AFAS Pocket installeren op je smartphone en aan de slag!
  3. Wat zie ik op mijn scherm
  4. Digitaal ondertekenen via AFAS Pocket