Kopieer link
Gekopieerd
lmatfy
Gekopieerd

AFAS Pocket

AFAS Pocket is een app die het 'mobiele werken' met Profit mogelijk maakt via een smartphone of tablet (op ondersteunde versies van Apple iOS en Android).

Beschrijving

Het dataverkeer tussen Profit en AFAS Pocket vindt plaats via een vaste proxy-server die door AFAS beheerd wordt.

Door het gebruik van een vaste proxy-server hoeft een eindgebruiker van de app geen URL voor de communicatie met Profit op te geven. De eindgebruiker geeft alleen een omgevingssleutel op. Hij krijgt daarna een e-mail terug met een activatiecode waarmee hij de app definitief in gebruik kan nemen. Het dataverkeer tussen Profit en de proxy-server vindt plaats via een veilige point-to-point verbinding.

Waarom Pocket?

AFAS Pocket installeren op je smartphone

AFAS Pocket gebruiken op je smartphone

Zie ook

Proces

Instelling gebruik

Werkgebied

Pocket