Loginanalyse van alle gebruikers

Je kunt een overzicht opvragen van gebruikers en gebruikersinstellingen over al je omgevingen heen. In het overzicht wordt ook de laatste inlog getoond.

Aandachtspunten:

• Het overzicht bevat gebruikers over alle omgevingen, dus zowel productie-, test- als acceptomgevingen.
  • Per omgeving/gebruiker zie je welke gebruikers ingelogd hebben in Profit, InSite en OutSite. Per gebruiker zie je het laatste inlogmoment NA het uitvoeren van de laatste Profit Update. Tijdens het uitvoeren van een Profit Update worden de velden met het laatste inlogmoment namelijk leeggemaakt.
  • De aanvragen blijven op de portal staan en kunnen niet worden verwijderd. De aanvragen zijn voor alle beheerders van de AFAS Online portal zichtbaar. Het is niet mogelijk om een aanvraag te verwijderen. Hierdoor kunnen beheerders achteraf zien welke aanvragen gedaan zijn.

Aanvraag indienen:

1. Ga naar: www.afasonline.nl en log in MET twee-factorauthenticatie.
  2. Ga naar het onderdeel: Beheer / Toegangslogboek.

Als je niet beschikt over het onderdeel Beheer, dan ben je niet aangesteld als AFAS Online beheerder.

3. Klik op Nieuwe aanvraag.
  4. Vul in het veld URL het woord loginsanalyse in.
  5. Klik op: Toevoegen.
  6. Je ontvangt een e-mailbericht als de aanvraag klaarstaat. Ga via de bovenstaande stappen terug naar het Toegangslogboek om het overzicht te downloaden.

Direct naar

1. Autorisatie beheren
  2. Autorisatie op acties, menu en tabbladen beheren
  3. Logging op mutaties autorisatie
  4. Logging van gebruikers van alle omgevingen
  5. Autorisatie replicatie