Pensioenoverstappers per 2024

Pensioenfonds PNO Media sluit vanaf 2024 een groep werkgevers die onder Profit Cao 'Omroeppersoneel' valt, aan op de uniforme pensioenaangifte.

Looninrichting:

Wordt geregeld via CAO update versie 20240101 ‘Omroeppersoneel’

Instantie:

1. Activeer de functionaliteit Uniforme pensioenaangifte. Meer informatie over het activeren van de functionaliteit vind je hier.
  2. Voeg een nieuwe instantie toe van het soort Uniforme pensioenaangifte met sector Pensioenfonds PNO Media.
  3. Voeg deze instantie toe bij de werkgever en medewerkers met begindatum 01-01-2024.

Bij de werkgever vul je bij het veld Aansluitnummer je contractnummer bij Pensioenfonds PNO Media.

Let op

Dit is inclusief een underscore met daarachter het volgnummer!

Vink het veld Pensioenaangifte verloopt via intermediair aan het vul het veld Nummer leverancier het nummer verstrekt door CGI.

Communicatieprofiel:

Richt het UPA communicatieprofiel in via de volgende stappen:

1. Ga naar: Algemeen / Communicatieservice / Communicatieprofiel.
  2. Open de eigenschappen van communicatieprofiel Communicatie met CGI (UPA) en vink Geblokkeerd uit.
  3. Ga naar het tabblad: Instellingen en vul binnen het kader Authenticatie de velden met de gebruiker en het wachtwoord vertrekt door CGI.

Direct naar

1. Uniforme pensioenaanlevering inrichten (UPA)