De combinatie van e-mailadres en wachtwoord komt niet voor

Je krijgt deze melding tijdens het inloggen.

Oorzaak

Je krijgt deze melding als je inlogt met een verkeerd e-mailadres, of met een foutief wachtwoord.

Oplossing

Er zijn meerdere oplossingen mogelijk:

Maak een nieuw wachtwoord aan

1. Ga naar afasonline.nl en vul je e-mailadres in en klik op Volgende.
  2. Klik op de optie Wachtwoord vergeten?
  3. Vul je e-mailadres in om je wachtwoord te herstellen en klik op Volgende.

Open je mailbox en vul de code die je hebt ontvangen in op de AFAS Online Portal. In het veld onder de code bedenk je een nieuw wachtwoord en klik je op Volgende.

Let op:

Krijg je geen e-mail? Dan kan dit 2 oorzaken hebben.

1. Controleer je spambox en zorg dat het e-mailadres no-reply@afasonline.com doorgelaten wordt.

2. Je logt in met een verkeerd e-mailadres. Neem hiervoor contact op met je applicatiebeheerder.

Controleer of de gebruiker inlogt met het juiste e-mailadres.

Controleer of de gebruiker inlogt met het juiste e-mailadres. Dit is het e-mailadres dat gevuld staat in de eigenschappen van de gebruiker in de Autorisatie tool (zie afbeelding). Heb je geen rechten op de Autorisatie tool? Vraag je applicatiebeheerder de controle uit te voeren. Kan je de gebruiker niet vinden in de Autorisatie tool? Dan is de gebruiker geblokkeerd. Lees hoe je de gebruiker opzoekt en weer actief maakt.