Integratie Agenda en cursussen inrichten

Als je gebruik maakt van de cursusadministratie in kun je de cursussen, deelnemers en docenten in de agenda in InSite tonen.

Je richt de integratie van de cursusadministratie met de agenda in door de integratie te activeren en een afspraaktype voor de cursussen toe te voegen.

Het is niet mogelijk om evenementen zichtbaar te maken per locatie. Dit kan alleen voor afspraken.

Let op:

Deelnemers en docenten zijn personen in Profit CRM. Deze personen moeten bekend zijn als gebruiker in Profit omdat Profit alleen voor gebruikers een agenda bijhoudt.

Integratie Agenda en cursussen inrichten

1. Voeg de afspraaktypen toe.
  2. Ga naar:  Algemeen / Omgeving / Beheer / Eigenschappen.
  3. Ga naar het tabblad:  Integratie agenda.
  4. Selecteer de type afspraak voor cursussen bij Type afspraak cursus.
  5. Klik op: Opslaan en sluiten