Aangifte Vpb importeren (UpdateConnector)

Met deze connector verwerk je de aangiftegegevens en reken je de aangifte door (inclusief de specificaties).

Naam UpdateConnector: TxClientVpb2022 (Aangifte Vpb)

Je importeert altijd eerst de C/F-module en daarna de aangifte Vpb.

Let op:

AFAS biedt naast het Help Center twee platforms voor het testen van connectoren en het raadplegen van specificaties, namelijk AFAS Connect en API Docs.

Aanvullingen Aangifte Vpb

Schermen 'Fiscale winstberekening' + 'Giften': kun je importeren als niet via C/F uitgewerkt wordt. Dit geldt ook voor diverse velden in het scherm 'Niet-aftrekbare bedragen'.

De specificaties in scherm 'Belastbaar bedrag' mogen niet in de aangifte geïmporteerd worden, maar alleen in C/F-module. Hierop wordt gecontroleerd.

Voortgangsgegevens invullen

Na het importeren van de aangifte moet je bij het sluiten van de aangifte handmatig de voortgangsgegevens invullen.

Direct naar

1. Aangifte Vpb en C/F-module importeren (UpdateConnector)
  2. C/F-module importeren (UpdateConnector)
  3. Aangifte Vpb importeren (UpdateConnector)