Financiële facturen wijzigen (UpdateConnector FiInvoice)

UpdateConnector voor het wijzigen van bepaalde velden van financiële inkoop- of verkoopfacturen.

UpdateConnector: FiInvoice

Let op:

AFAS biedt naast het Help Center twee platforms voor het testen van connectoren en het raadplegen van specificaties, namelijk AFAS Connect en API Docs.

Inhoud

Voorbereiding

Beschrijving

Mogelijke acties met de connector

UPDATE

Records wijzigen

Xml-voorbeeldbestand downloaden (factuur deblokkeren)

Aandachtspunten:

• Je identificeert de te wijzigen factuur met de velden 'UnId' (administratie) en 'InId' (factuurnummer).
  • Je kunt financiële mutaties toevoegen of verwijderen met de UpdateConnector FiEntries.
  • Je kunt maximaal 1.000 regels per journaalpost aanbieden. Als je meer regels hebt, gebruik dan de volgende oplossingen:
    • Verdicht regels tot één regel voordat je deze aanbiedt. Bij omzetboekingen is het bijvoorbeeld niet altijd noodzakelijk om alle regels aan te bieden, je kunt deze ook verdichten per dag, per omzetrekening, per omzetrekening/btw-code, etc.
    • Knip de omzetregels op
    • Biedt de regels op verschillende momenten van de dag aan.

Direct naar

1. UpdateConnector beschrijvingen