Sollicitanten - sollicitant self service (UpdateConnector HrCreateApplicant)

UpdateConnector voor het toevoegen van sollicitaties op een vacature. De sollicitatie wordt toegevoegd en in een workflow wordt geplaatst. De sollicitant wordt niet direct aangemaakt, maar er ontstaat wel een workflow voor het aanmaken van de sollicitant.

Naam UpdateConnector: HrCreateApplicant

Als je sollicitaties wilt toevoegen zonder dat deze in een workflow terechtkomen, gebruik je de UpdateConnector HrApplicant.

Let op:

AFAS biedt naast het Help Center twee platforms voor het testen van connectoren en het raadplegen van specificaties, namelijk AFAS Connect en API Docs.

Inhoud

Voorbereiding

• Sollicitant self service (algemene toelichting)

Beschrijving

Je moet een workflow koppelen in de eigenschappen van de vacature. Als via deze UpdateConnector een sollicitatie wordt ingestuurd, komt deze automatisch in de gekoppelde workflow terecht.

Je kunt een sollicitatie van een in Profit bestaande persoon insturen.

Je kunt een document (zoals een C.V.) en een foto van de sollicitant insturen bij het uitvoeren van de UpdateConnector. Als er vrije velden zijn aangemaakt in de Management Tool, kun je deze ook vullen via de UpdateConnector.

Let op:

Het veld E-mail privé is niet verplicht in de connector, maar je moet dit veld wél vullen als je gebruik maakt van OutSite en je dus een portal-gebruiker gaat aanmaken. Profit maakt de portal-gebruiker voor OutSite aan op basis van het privé e-mailadres.

Mogelijke acties met de connector

INSERT

Records toevoegen

Xml-voorbeeldbestand downloaden (eenvoudig voorbeeld)

Xml-voorbeeldbestand downloaden (uitgebreid voorbeeld)

Xml-voorbeeldbestand downloaden (meerdere records)

Xml-voorbeeldbestand downloaden (bestaande persoon als sollicitant)

Xml-voorbeeldbestand downloaden (vrije velden)

Xml-voorbeeldbestand downloaden (vrije velden bij bestaande persoon)

Niet mogelijk met de connector:

• Records wijzigen of verwijderen.

Site (StId)

De GUID van de site, zie de beschrijving bij HrApplicant.

Direct naar

1. UpdateConnector beschrijvingen