Deelnemers aanwezig of afwezig melden op een sessie (UpdateConnector KnCourseSessionMember)

UpdateConnector voor het aanwezig melden of afwezig melden van deelnemers bij een sessie in de cursusadministratie.

Naam UpdateConnector: KnCourseSessionMember

Let op:

Je kunt voor elke UpdateConnector een XSD-schema en een XML-voorbeeld genereren via AFAS Connect. Ook JSON wordt via AFAS Connect ondersteund.

Inhoud

Voorbereiding

Beschrijving

Acties met de connector:

Actie

Toelichting

UPDATE

Per sessie kan de deelnemer present of niet present gemeld worden.

Niet mogelijk met de connector:

• Deelnemer bij een sessie toevoegen

Aandachtspunten:

• Alle velden in deze UpdateConnector zijn verplicht.
  • Bij de velden moeten de ID’s van de betreffende entiteiten worden meegegeven.

Direct naar

1. UpdateConnector beschrijvingen

Process

Taken

Work area

Techniek