Declaraties via InSite insturen (UpdateConnector HrDeclarationInSite)

UpdateConnector voor het toevoegen van declaraties. Deze worden afgehandeld via de workflow op dezelfde manier als declaraties die via InSite worden ingestuurd. Je kunt alleen declaraties insturen voor medewerkers die hiervoor de juiste rechten hebben in InSite.

Naam UpdateConnector: HrDeclarationInSite

Let op:

Je kunt voor elke UpdateConnector een XSD-schema en een XML-voorbeeld genereren via AFAS Connect. Ook JSON wordt via AFAS Connect ondersteund.

Inhoud

Voorbereiding

Beschrijving

Mogelijke acties met de connector

INSERT

Records toevoegen

Xml-voorbeeldbestand downloaden (bedrag)

Xml-voorbeeldbestand downloaden (kilometers)

Bij het insturen van een declaratie gebruikt Profit altijd het type dossieritem Medewerker declaratie (Profit).

Bijlage insturen

Je kunt een bijlage insturen als Base64-encoded string met de volgende velden:

• Filename: Bestandsnaam
  • FileStream: Base64-encoded string

Direct naar

1. UpdateConnector beschrijvingen

Process

UpdateConnector

Work area

Connectoren