UpdateConnector Reactie bij dossieritem plaatsen (KnSubjectReaction)

Updateconnector voor het toevoegen of verwijderen van een reactie bij een dossieritem. Aan deze reactie kun je bijlagen, labels en emoticons toevoegen.

Naam UpdateConnector: KnSubjectReaction

Het is niet mogelijk om een workflow met deze UpdateConnector door te zetten naar de volgende stap. Gebruik hiervoor de UpdateConnector KnSubjectWorkflowReaction.

Let op:

AFAS biedt naast het Help Center twee platforms voor het testen van connectoren en het raadplegen van specificaties, namelijk AFAS Connect en API Docs.

Beschrijving

Mogelijke acties met de connector

POST/INSERT

Records toevoegen

JSON-voorbeeldbestand downloaden

JSON-voorbeeldbestand downloaden (emoji's)

DELETE

Records verwijderen

JSON-voorbeeld van de aanroep:

https://13245.rest.afas.online/ProfitRestServices/connectors/KnSubjectReaction/KnReaction/@Id/123

Niet mogelijk met de connector:

• Records wijzigen.

Dossieritem

Veld: SbId

Interne nummer van het dossieritem.

Stappen om het interne nummer op te vragen

Reactie met reactielabel en emoji

Reactielabels

Als je reactielabels hebt toegevoegd bij het type dossieritem, kun je bij een reactie een reactielabel meegeven met het veld <KnReactionLabel>.

Een reactie wordt alleen getoond als bij de reactie een omschrijving hebt ingevuld in de eigenschappen van het type dossieritem.

Gebruik de volgende code's in het veld <KnReactionLabel>:

Kleur

Code

Blauw

1

Cyaan

3

Donkergrijs

8

Geel

12

Grijs

7

Groen

5

Lichtblauw

2

Lichtgrijs

6

Lichtgroen

4

Oranje

11

Paars

9

Rood

10

Emoji's

Je kunt een emoji meegeven met het veld <KnReactionEmoji>. Mogelijke waarden zijn: thumbsup, thumbsdown, blush, party, heart, eyes.

Zie het JSON-voorbeeld in de tabel bovenaan.