Teamleden toevoegen, wijzigen of verwijderen (UpdateConnector KnTeamMember)

UpdateConnector voor het toevoegen, wijzigen en verwijderen van teamleden.

Connectornaam: KnTeamMember

Let op:

AFAS biedt naast het Help Center twee platforms voor het testen van connectoren en het raadplegen van specificaties, namelijk AFAS Connect en API Docs.

Inhoud

Voorbereiding

• Teams (algemene toelichting)

Beschrijving

Mogelijke acties met de connector

INSERT

Records toevoegen

Xml-voorbeeldbestand downloaden

UPDATE

Records wijzigen

Xml-voorbeeldbestand downloaden

DELETE

Records verwijderen

Xml-voorbeeld downloaden

Aandachtspunten:

• De verplichte velden zijn Type (Contact of medewerker) & ContactId of Medewerker id.
  • Je kunt een nieuw team toevoegen. Dit gebeurt automatisch als de UpdateConnector bij een INSERT voor het toevoegen van een teamlid geen team kan vinden met de opgegeven naam.

Direct naar

1. UpdateConnector beschrijvingen