Correctie declaratie toevoegen (UpdateConnector PtDeclarationCorrection, Flex)

UpdateConnector voor het toevoegen van declaratiecorrecties. Dit is functionaliteit voor de Flex-branche (Payrolling, detachering en uitzendbranche).

Naam UpdateConnector: PtDeclarationCorrection

Let op:

Je kunt voor elke UpdateConnector een XSD-schema en een XML-voorbeeld genereren via AFAS Connect. Ook JSON wordt via AFAS Connect ondersteund.

Beschrijving

Mogelijke acties met de connector

INSERT

Records toevoegen

Xml-voorbeeld downloaden

Records wijzigen en verwijderen is niet mogelijk met deze UpdateConnector.

Process

AFAS Connect Connector UpdateConnector

Work area

Connectoren