Cursusplanning toevoegen of verwijderen (UpdateConnector KnCourseGroupLines)

UpdateConnector voor het toevoegen of verwijderen van een cursusplanning.

Naam UpdateConnector: KnCourseGroupLines

Let op:

Je kunt voor elke UpdateConnector een XSD-schema en een XML-voorbeeld genereren via AFAS Connect. Ook JSON wordt via AFAS Connect ondersteund.

Inhoud

Voorbereiding

Beschrijving

Acties met de connector:

Actie

Toelichting

UPDATE

Records toevoegen

Xml-voorbeeld toevoegen

DELETE

Records verwijderen

Xml-voorbeeld toevoegen

Niet mogelijk met de connector:

• Records wijzigen

Aandachtspunten:

• Bij een UPDATE wordt het ID automatisch bepaald. De volgorde wordt overgenomen van de cursustrajectregels.
  • Je kunt een DELETE uitvoeren op basis van het ID van de cursusplanning. De cursusplanning moet de status In te schrijven hebben.

Direct naar

1. UpdateConnector beschrijvingen

Process

UpdateConnector

Work area

Connectoren