Instellingen Microsoft Word controleren (Documentgenerator)

Je moet een instelling in Microsoft Word controleren als je gaat werken met de Documentgenerator. Daarnaast kun je eigen lettertypen in de documenten gebruiken.

Inhoud

Instellingen controleren

Als je een Word-bestand handmatig opent via Mijn bestanden, dan moet de optie E-mailbijlagen en andere onbewerkbare bestanden openen in leesweergave uitgevinkt zijn. Open Word, ga naar Bestand / Opties en controleer deze instelling.

Wat moet je doen als het menu Profit Document niet getoond wordt?

1. Ga naar Bestand / Opties.
  2. Kies voor Invoegtoepassingen.
  3. Onderaan zie je het onderdeel Uitgeschakelde invoegtoepassingen voor toepassing.

Als hier Profit Office DocGen bij staat heb je het probleem gevonden.

4. Kies onderaan voor Beheren: Uitgeschakelde items en druk vervolgens op Start.
  5. Selecteer de Profit office DocGen en kies voor Inschakelen.

Eigen lettertype gebruiken in Microsoft Word

Je kunt een eigen lettertype gebruiken in de Documentgenerator. Dit wordt alleen toegepast in de volgende situaties

• Genereren van samenvoegbrieven
  • Afdrukken van samenvoegbrieven
  • PDF-bijlage (alleen-lezen bijlage) bij een e-mailbericht.

Eigen lettertypen worden niet gebruikt voor de inhoud van e-mailberichten en mht-bestanden.

Eigen lettertype gebruiken in Microsoft Word

1. Gebruik de instructies van Microsoft voor het installeren van een eigen lettertype.
  2. Open Word.
  3. Ga naar:: Bestand / Opties.
  4. Ga naar het tabblad: Opslaan.
  5. De optie Lettertypen in het bestand insluiten moet aangevinkt zijn.

Direct naar

1. Documenten inrichten (Documentgenerator)
  2. PCC installeren
  3. app connector
  4. Ondersteuning Microsoft Word controleren
  5. Instellingen in Word controleren
  6. Documenten autoriseren
  7. Documentlay-out aanmaken, bewerken en opslaan
  8. Gegevensverzameling documentlay-out gebruiken
  9. Documentlay-out die in gebruik is deblokkeren