Signaal testen

Je kunt een signaal testen om te zien of dit bij de juiste gebruikers terechtkomt en of de tekst taalkundig klopt.

Proefsignalen worden gegenereerd en getoond in een weergave, maar ze worden niet getoond aan gebruikers in InSite.

Let op:

Profit genereert proefsignalen per bestemming en voor alle talen in de licentie. Hierbij wordt niet gekeken naar de talen die feitelijk bij signalen zijn vastgelegd. Daarom zie je in de weergave Proefsignalen mogelijk ook talen die je niet hebt vastgelegd bij de signalen.

Als je feitelijke signalen genereert, houdt Profit wel rekening met de talen die per signaal zijn vastgelegd.

In de volgende situaties zullen geen proefsignalen ontstaan:

• Het signaal wordt alleen per e-mail verzonden (het veld Type communicatie heeft de waarde Alleen bericht).
  • Het signaal heeft alleen de bestemming Workflow.

Je kunt dit oplossen door tijdelijk een extra bestemming toe te voegen. Zorg ervoor dat het signaal naar een gebruikersgroep gaat. Verwijder de extra bestemming direct na het testen.

Signaal testen:

1. Ga naar: Algemeen / Beheer / Signaal / Definitie.
  2. Open het signaal.

Je kunt een signaal ook testen als dit geblokkeerd is.

3. Klik op: ActiesGenereer proefsignaal.
  4. Bevestig dat je een proefsignaal wilt genereren.

Alle signalen testen:

1. Ga naar: Algemeen / Beheer / Signaal / Testen.
  2. Bevestig dat je alle signalen wilt genereren.

Direct naar

1. Signalen testen en inplannen
  2. Signaal testen
  3. Oplossingen testmeldingen
  4. Signalen testen
  5. Signalen handmatig genereren
  6. Meldingen en problemen oplossen
  7. Signalen automatisch genereren via een geplande taak