Vraag toevoegen aan enquêtemodel

Je vult een enquêtemodel met vragen. Je kunt alleen vragen toevoegen aan een enquêtemodel dat je zelf hebt toegevoegd.

Vragen toevoegen aan het enquêtemodel:

1. Ga naar: Algemeen / Enquête / Inrichting / Enquêtemodel.
  2. Open de eigenschappen van het enquêtemodel.
  3. Ga naar het tabblad: Vragen.
  4. Klik op: ActiesVragen Toevoegen.
  5. Selecteer de gewenste vraag of vragen.
  6. Klik op: Voltooien.
  7. Open de eigenschappen van een vraag als je een andere vraagversie wilt gebruiken. Als je van een gekoppelde vraag later een nieuwe vraagversie maakt moet je de nieuwe vraagversie koppelen.
  8. Selecteer eventueel de vraag waarvan de geopende vraag afhankelijk is. Als je de gewenste vraag hebt gekozen, moet je ook het antwoord kiezen waarvan de afhankelijke vraag afhankelijk is. Als de geënquêteerde dit antwoord kiest, toont Profit de afhankelijke vraag. Als hij een ander antwoord selecteert, is de afhankelijke vraag niet beschikbaar. Een afhankelijke vraag moet van het type Keuze of Meerkeuze zijn.
  9. Gebruik de acties Naar boven en Naar beneden om de volgorde van de vragen te veranderen.

Bij een afhankelijke vraag plaats je de hoofdvraag boven de daarvan afhankelijke vraag. Het volgnummer in deze weergave is niet gelijk aan het vraagnummer, omdat een vraagcategorie meerdere vragen kan bevatten.

10. Klik op: Opslaan en sluiten.

Direct naar

1. Enquêtes inrichten