Vouchercode verwijderen

Je kunt onder voorwaarden vouchercodes en vouchers verwijderen.

Een vouchercode voor meervoudig gebruik kun je niet verwijderen. Je kunt wel de kortingsvoucher, die immers maar één vouchercode heeft, blokkeren.

Vouchercode(s) verwijderen:

1. Ga naar: CRM / Cursusmanagement / Inrichting / Kortingsvoucher.
  2. Open de eigenschappen van de kortingsvoucher.
  3. Ga naar het tabblad: Vouchercodes.
  4. Selecteer de vouchercode(s).

Verwijderen van vouchercodes is alleen mogelijk bij niet-uitgegeven en nog niet ontvangen codes.

5. Maak eventueel het uitgeven ongedaan (alleen bij niet ontvangen codes).
  6. Klik op: Selectie verwijderen.
  7. Klik op Ja bij de melding..

Je ziet nu nog een melding.

8. Klik op: Opslaan en sluiten.

Zie ook:

Inhoud

Kortingsvoucher blokkeren of verwijderen

Je kunt een kortingsvoucher blokkeren zodat deze niet meer gebruikt kan worden bij inschrijving. Je kunt een kortingsvoucher ook verwijderen, maar dat kan alleen als je de vouchercodes nog niet hebt uitgegeven.

Kortingsvoucher blokkeren:

Je kunt een kortingsvoucher blokkeren zodat deze niet meer gebruikt kan worden bij inschrijving.

1. Ga naar: CRM / Cursusmanagement / Inrichting / Kortingsvoucher.
  2. Open de eigenschappen van de kortingsvoucher.
  3. Ga naar het tabblad: Algemeen.
  4. Vink Geblokkeerd aan.
  5. Klik op: Opslaan en sluiten.

Kortingsvoucher verwijderen:

Je kunt een kortingsvoucher alleen verwijderen als deze geen uitgegeven vouchercodes bevat.

1. Ga naar: CRM / Cursusmanagement / Inrichting / Kortingsvoucher.
  2. Klik op: Acties / Verwijderen.
  3. Klik op Ja bij de melding.

Als je vervolgens de melding krijgt dat je de kortingsvoucher niet kunt verwijderen, moet je eerst het uitgeven van de vouchercodes ongedaan maken en vervolgens de vouchercodes verwijderen.

Vouchercode verwijderen

Je kunt vouchercodes verwijderen.

Een vouchercodes voor meervoudig gebruik kun je niet verwijderen. Je kunt wel de kortingsvoucher, die immers maar één vouchercode heeft, blokkeren.

Vouchercode(s) verwijderen:

1. Ga naar: CRM / Cursusmanagement / Inrichting / Kortingsvoucher.
  2. Open de eigenschappen van de kortingsvoucher.
  3. Ga naar het tabblad: Vouchercodes.
  4. Selecteer de vouchercode(s).

Verwijderen van vouchercodes is alleen mogelijk bij niet-uitgegeven en nog niet ontvangen codes.

5. Maak eventueel het uitgeven ongedaan (alleen bij niet ontvangen codes).
  6. Klik op: Selectie verwijderen.
  7. Klik op Ja bij de melding..

Je ziet nu nog een melding.

8. Klik op: Opslaan en sluiten.

Direct naar

1. Kortingsvoucher
  2. Kortingsvoucher met vouchercodes toevoegen
  3. Controles op in te wisselen vouchers instellen
  4. Vouchercodes handmatig toevoegen
  5. Vouchercodes uitgeven
  6. Vouchercodes uitdelen
  7. Voucher of vouchercode verwijderen
  8. Deelnemer inschrijven met vouchercode
  9. Met vouchercode ingeschreven deelnemer verplaatsen
  10. Vouchercode bij deelnemer wijzigen/verwijderen
  11. Vouchercode herleiden naar deelnemer
  12. Totaal ontvangen vouchercodes raadplegen
  13. Factureren met kortingsvoucher