Eén rapport e-mailen vanuit afdrukvoorbeeld

Je verzendt vanuit Profit een rapport per e-mail.

Inhoud

Standaardprocedure

Je verzendt een rapport per e-mail. Dit is alleen mogelijk als op het systeem een e-mailprogramma geïnstalleerd is.

Rapport verzenden per e-mail:

1. Open een afdrukvoorbeeld van het rapport.
  2. Klik op: Verstuur e-mail.

Het e-mailprogramma maakt een bericht met het rapport als bijlage (PDF-bestand).

Rapport verzenden

Je verzendt een rapport per e-mail. Profit maakt hierbij gebruik van de e-mailserver die in Profit is ingericht, niet van het e-mailprogramma.

Rapport verzenden per e-mail:

1. Open een afdrukvoorbeeld van het rapport.
  2. Klik op: Verstuur e-mail.

Als afzender gebruikt Profit de naam en het e-mailadres die in de administratie-instellingen zijn vastgelegd. Je kunt deze hier niet wijzigen.

3. Vul de gegevens van de Geadresseerde in.

Je kunt maximaal 255 tekens in de adresregel plaatsen.

Omdat je niet je eigen e-mailprogramma gebruikt, wordt het verzonden bericht niet opgeslagen. Ook kun je niet beschikken over je eigen adresboek, maar je kunt wel zoeken in de e-mailadressen die in Profit zijn vastgelegd.

Neem eventueel je eigen e-mailadres op in BCC, dan ontvang je een kopie van het e-mailbericht.

4. Vul de overige velden in.

Het rapport is als PDF-bestand (bijlage) toegevoegd, je kunt dit niet wijzigen.

5. Klik op: Voltooien.

Direct naar

1. Rapport raadplegen
  2. Rapporten inrichten
  3. Barcode-lettertypen downloaden voor rapporten en documenten
  4. Rapport raadplegen
  5. Rapport opslaan als bestand
  6. Rapporten e-mailen en/of afdrukken en opslaan in dossier
  7. Eén rapport verzenden per e-mail vanuit het afdrukvoorbeeld
  8. Rapport raadplegen via InSite