Dossier per budgetscenario

Je kunt dossieritems en workflows vastleggen bij een budgetscenario. Hierdoor kun je vastleggen waarom budgetten gewijzigd zijn en via de workflow kun je bijvoorbeeld verzoeken voor budgetwijzigingen afhandelen.

Je kunt dossieritems insturen via Profit Windows of via InSite.

Voorbereidingen:

• Als je een dossieritem voor de bestemming budgetscenario wilt insturen, moet de bestemming Budgetscenario bij het type dossieritem op optioneel of verplicht staan.
  • Autoriseer het tabblad Dossier in de eigenschappen van een Budgetscenario. Zie verder Dossier autoriseren.

Dossieritem toevoegen in Profit Windows:

1. Ga naar Financieel / Grootboek / Budget.
  2. Selecteer het budgetscenario en klik op de actie Dossieritem(s) of open het budgetscenario en klik op de actie Dossieritem(s).
  3. Je raadpleegt de dossieritems door een budgetscenario te openen via de knop Eigenschappen.

Dossieritem toevoegen in InSite

Direct naar

1. Budgetscenario
  2. Budgetteren activeren
  3. Budgetscenario toevoegen
  4. Voorkeurscenario wijzigen
  5. Budgetscenario raadplegen
  6. Budgetten genereren op basis van meerdere scenario's
  7. Dossier op budgetscenario

Process

Budget

Work area

Financieel