Dossier per budgetscenario

Je kunt dossieritems en workflows vastleggen bij een budgetscenario. Hierdoor kun je vastleggen waarom budgetten gewijzigd zijn en via de workflow kun je bijvoorbeeld verzoeken voor budgetwijzigingen afhandelen.

Je kunt dossieritems insturen via Profit of via InSite.

Voorbereidingen:

• Als je een dossieritem voor de bestemming budgetscenario wilt insturen, moet de bestemming Budgetscenario bij het type dossieritem op optioneel of verplicht staan.
  • Autoriseer het tabblad Dossier in de eigenschappen van een Budgetscenario. Zie verder Dossier autoriseren.

Dossieritem toevoegen in Profit:

1. Ga naar Financieel / Grootboek / Budget.
  2. Selecteer het budgetscenario
  3. Klik op Acties / Dossieritem(s) en voeg het dossieritem toe.
  4. Je raadpleegt de dossieritems via Acties / Eigenschappen op het tabblad Dossier.

Dossieritem toevoegen in InSite

Direct naar

1. Budgetscenario
  2. Budgetteren activeren
  3. Budgetscenario toevoegen
  4. Voorkeurscenario wijzigen
  5. Budgetscenario raadplegen
  6. Budgetten genereren op basis van meerdere scenario's
  7. Dossier op budgetscenario