Voorkeurscenario wijzigen

Profit heeft per administratie een voorkeurscenario nodig om te bepalen met welk scenario gewerkt wordt voor onder meer het maken van rapporten. En om te voorkomen dat je het scenario waarmee je werkt, per ongeluk kan verwijderen.

Het eerste scenario dat je maakt zal het voorkeurscenario zijn. Dit scenario kun je nooit verwijderen, tenzij je een ander scenario tot voorkeurscenario maakt.

Werk je reeds met budgetten dan is er al een voorkeurscenario aanwezig. Anders zal Profit automatisch een voorkeurscenario aanmaken als je met budgetteren start.

Voorkeurscenario wijzigen:

1. Ga naar: Financieel / Beheer / Instellingen administratie.
  2. Ga naar het tabblad: Budget.
  3. Vul het voorkeurscenario in.
  4. Klik op: Opslaan en sluiten.

Direct naar

1. Budgetscenario
  2. Budgetteren activeren
  3. Budgetscenario toevoegen
  4. Voorkeurscenario wijzigen
  5. Budgetscenario raadplegen
  6. Budgetten genereren op basis van meerdere scenario's
  7. Dossier op budgetscenario