Verkooprelatieprofiel voor rapportlay-out machtigingsformulieren inrichten

Elke verkooprelatie is gekoppeld aan een specifiek verkooprelatieprofiel. De instellingen in het verkooprelatieprofiel gelden voor alle gekoppelde verkooprelaties.

Rapporten wijzigen:

Profit levert de volgende rapportlay-outs mee. Je kunt deze kopiƫren en de kopie aanpassen.

• Machtigingsformulier SEPA Doorlopend standaard (Profit),
  • Machtigingsformulier SEPA Doorlopend zakelijk (Profit)
  • Machtigingsformulier SEPA Eenmalig (Profit).

Zie ook:

Verkooprelatieprofiel inrichten:

1. Ga naar: Algemeen / Inrichting / Integratie-instellingen / Verkooprelatieprofiel.
  2. Open de eigenschappen van het verkooprelatieprofiel dat gekoppeld is aan de verkooprelaties.

Afhankelijk van de situatie gebruik je een eigen verkooprelatieprofiel of het standaard verkooprelatieprofiel, dit is het verkooprelatieprofiel met de sterretjes (*****).

3. Selecteer het standaard verkooprelatieprofiel, dit is het verkooprelatieprofiel met de sterretjes (*****).
  4. Ga naar het tabblad: Rapport.
  5. Controleer/selecteer de gewenste rapporten.
  6. Klik op: Opslaan en sluiten.

Zie ook:

Direct naar

1. Automatische incasso via SEPA inrichten
  2. Incasso autoriseren
  3. Incassant ID en administratie instellingen vastleggen voor SEPA-incasso
  4. Grootboek en dagboek inrichten voor SEPA-incasso
  5. Bankrekeningnummer automatische incasso inrichten
  6. Verkooprelatieprofiel voor rapportlay-out machtigingsformulieren inrichten
  7. Betaalvoorwaarde met incassotermijnen toevoegen
  8. Incassomachtigingen importeren
  9. Bankkoppeling internetbankieren inrichten