Facturen autoriseren in Financieel

Je autoriseert de toegang van gebruikers en/of gebruikersgroepen tot de functionaliteit Facturering, om een weergave te tonen met alle facturen uit alle Profit-onderdelen. Je autoriseert het menu, tabbladen en acties afzonderlijk.

Let op:

Als je meerdere administraties hebt, bevat de functie Facturen alle facturen van alle administraties. Je kunt voor deze functie fiterautorisatie toepassen en daarmee per administratie autoriseren, zodat gebruikers alleen facturen zien van de administraties waarop zij recht hebben. Je gebruikt hiertoe het filtertype Algemeen / Administraties in de Autorisatie tool.

Facturen autoriseren in Financieel:

1. Ga naar: Algemeen / Beheer / Autorisatie tool.
  2. Selecteer de groep of gebruiker die je toegang wilt geven tot het menu Facturering.
  3. Ga naar het tabblad: Menu.
  4. Ga naar: Alle menu-items / Financieel / Facturering.
  5. Vink Facturatiecockpit aan om deze menukeuze beschikbaar te maken of vink uit om de menukeuze ontoegankelijk te maken.
  6. Sluit de Autorisatie tool.
  7. Klik op Ja bij de melding.
  8. De omgeving opent automatisch opnieuw, met de nieuwe instellingen.

Direct naar

1. Facturering in Financieel inrichten
  2. Facturen autoriseren in Financieel
  3. Journaliseren autoriseren in Financieel