Journaliseren autoriseren in Financieel

Je autoriseert de toegang van gebruikers en/of gebruikersgroepen tot de functionaliteit Journaliseren, om eenvoudig facturen uit alle Profit-onderdelen te kunnen journaliseren in Profit Financieel.

Journaliseren autoriseren in Financieel:

1. Ga naar: Algemeen / Beheer / Autorisatie tool.
  2. Selecteer de groep of gebruiker die toegang wilt geven tot het menu Journaliseren
  3. Ga naar het tabblad: Menu.

Je ziet de structuur van het gebruikersmenu. Alleen de menukeuzes die zijn aangevinkt, worden in het menu van de gebruikers getoond.

4. Ga naar: Alle menu-items / Financieel / Facturering.
  5. Vink Journaliseren aan om deze menukeuze beschikbaar te maken of vink uit om de menukeuze ontoegankelijk te maken.
  6. Sluit de Autorisatie tool.
  7. Klik op Ja bij de melding.
  8. De omgeving opent automatisch opnieuw, met de nieuwe instellingen.

Direct naar

1. Facturering in Financieel inrichten
  2. Facturen autoriseren in Financieel
  3. Journaliseren autoriseren in Financieel